Έλεγχος Ιστορικού & Ενεργειών Προσωπικού από Ντετέκτιβ

Έλεγχος Ιστορικού & Ενεργειών Προσωπικού από γραφεία Ντετέκτιβ

Έλεγχος Ιστορικού & Ενεργειών Προσωπικού από γραφεία Ντετέκτιβ

Πριν την πρόσληψη ενός υπαλλήλου αρκετές φορές θεωρείται απαραίτητο να ελεγχθεί το ιστορικό του. Ο εργοδότης θέλει να γνωρίζει αν το άτομο που θα προσλάβει είναι έντιμο, αν έχει εμπλακεί σε οικονομικά εγκλήματα αν έχει διαπράξει άλλες αξιόποινες πράξεις. αν διαθέτει πράγματι γνήσια πιστοποιητικά γνώσεων ή την προϋπηρεσία που προβάλλει ή ακόμα και αν είναι εντεταλμένος από ανταγωνιστικές εταιρείες με σκοπό την κατασκοπία διότι η θέση του θα είναι σε νευραλγικό τομέα.

Επίσης συχνά στις επιχειρήσεις συμβαίνει να υπάρχουν αμφιβολίες από την εργοδοσία προς τους υπαλλήλους ή και ανάμεσα στους συνεργάτες. Στα γραφεία μας έχουν ανατεθεί πολλές τέτοιες υποθέσεις και μάλιστα αρκετές από αυτές αρχικά φαινόταν ασήμαντες.

Τα γραφεία Ντετέκτιβ GK Protection, μπορούν να ελέγξουν το ιστορικό του υπαλλήλου που πρόκειται να προσληφθεί. Διαθέτουμε τις πηγές ώστε να έχουμε πρόσβαση ακόμα και σε απόρρητα για τους περισσότερους αρχεία, προσωπικό εκπαιδευμένο στις αναζητήσεις πληροφοριών όπως επίσης και υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Προγαμιαίες έρευνες από Ντετεκτιβ

Προγαμιαίες έρευνεςΑρκετοί άνθρωποι θεωρούν πως δεν έχουν την δυνατότητα ή την ικανότητα να αξιολογήσουν σε βάθος τον άνθρωπο με τον οποίο σκοπεύουν να μοιραστούν την υπόλοιπη ζωή τους.

Ακόμα και αν ακούγεται υπερβολικό πολλές φορές ένας επαγγελματίας ντετεκτιβ μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ζωής ενός ανθρώπου.

Οι προγαμιαίες έρευνες σκοπό έχουν να εξακριβώσουν τον πρότερο βίο του μελλοντικού συζύγου. Ερευνώνται αν κατά το παρελθόν έχουν διαπραχθεί εγκλήματα, απάτες, αν έχουν αποκρυφτεί σημαντικά γεγονότα όπως άλλοι γάμοι, πτωχεύσεις, επαγγελματικές δραστηριότητες και την παρούσα οικογενειακή κατάσταση.

Οι προγαμιαίες έρευνες πολλές φορές έχουν ξεφύγει από τη στενή έννοια της «προγαμιαίας έρευνας» και κατευθύνονται στον τομέα των παρακολουθήσεων συζύγων καθώς ανακαλύπτονται στην πορεία της έρευνας σημαντικά πράγματα. Αρκετές φορές, έχουμε έρθει στη δυσάρεστη θέση να μεταφέρουμε στους ενδιαφερόμενους μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή την οποία έχουν έως τότε σχηματίσει για τον μελλοντικό του σύζυγο.

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών Κηπουρίδης GK Protection διαθέτουν τις πηγές και τον σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό ώστε αναλαμβάνει αποτελεσματικά και διακριτικά Προγαμιαίες έρευνες και τον έλεγχο του ιστορικού του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Ενεργούμε πάντα με εχεμύθεια, συνέπεια, εντιμότητα και διακριτικότητα.

Έλεγχος τηλεφωνικών υποκλοπών από Ντετεκτιβ

Έλεγχος τηλεφωνικών υποκλοπών από Ντετεκτιβ

Ιανουάριος 2013:
Υπονοούμενα ότι το κινητό της τηλέφωνο παρακολουθείται άφησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν αποκλείω τίποτα και θα ερευνήσω περισσότερο το θέμα» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας πως είναι προκλητική η παρεμβολή στις επικοινωνίες.

Μιλώντας στο Real fm, είπε πως από τότε που το τηλέφωνό της μετετράπη σε βουλευτικό, δέχεται κάποιες παρεμβολές που δε δεχόταν πριν.

Αρκετός κόσμος που έρχεται σε επαφή με τα γραφεία Ντετεκτιβ Κηπουρίδης έχει τον προβληματισμό και πολλές φορές την βεβαιότητα ότι παρακολουθούνται οι τηλεφωνικές του συνδιαλέξεις. Αφορμή για τον προβληματισμό αυτό είναι συνήθως κάποια ασυνήθιστη συμπεριφορά ενός κοντινού προσώπου, είτε λόγω κάποιων ανθρώπων από το επαγγελματικό περιβάλλον είτε από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, είτε κάποιων πιθανών παρεμβολών και ασυνήθιστων ήχων κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους.

Αν έχετε την υποψία ότι είστε θύμα υποκλοπών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μιλήσετε με κάποιον έμπειρο ιδιωτικό ντετεκτιβ σε θέματα υποκλοπών. Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών μας, σας προσφέρει στήριξη για προστασία από υποκλοπές με τις εξής μορφές:

Οι ντετεκτιβ της GK Protection διαθέτουν τις πηγές αλλά και τα τεχνολογικά μέσα ώστε να ανακαλύψει αν πράγματι τα τηλεφωνά σας παρακολουθούνται από τρίτους, ακόμα και να εντοπίσει τις συσκευές υποκλοπής.

Παρακολουθήσεις από εταιρεία Ντετεκτιβ

Παρακολουθήσεις από εταιρεία Ντετεκτιβ

Υποθέσεις που συχνά απασχολούν τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών (Ντετεκτιβ) Κηπουρίδης GK Protection είναι παρακολουθήσεις παιδιών και εφήβων, συζύγων, συντρόφων, συγγενών, εργαζομένων, υπόπτων προσώπων κλπ.

Οι παρακολουθήσεις μπορούν να γίνουν είτε για συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για δικαστικές διαμάχες, είτε για την διαλεύκανση υποθέσεων Ναρκωτικών ουσιών, παρακολουθήσεις συντρόφων ή κάποιου συγγενικού προσώπου με ύποπτη συμπεριφορά κτλ. Ως αποδεικτικά στοιχεία προβάλλονται και χρησιμοποιούνται φωτογραφήσεις, βιντεοσκοπήσεις, μαγνητοφωνήσεις, τηλε-μαγνητοφωνήσεις και στοιχεία από ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Οι παρακολουθήσεις προσώπων απαιτούν διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα και η ομάδα των Ντετεκτιβ της Κηπουρίδης GK Protection με εξοικείωση σε προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις είναι σε θέση να αναλάβουν οποιαδήποτε υπόθεση ανεξαιρέτου δυσκολίας και περιπλοκότητας. Οι ντετεκτιβ μας διαθέτουν την εμπειρία, την εξειδίκευση και τα κατάλληλα τεχνικά μέσα ώστε να οδηγήσουν σε επιτυχία την οποιαδήποτε αποστολή παρακολούθησης.

Εύρεση Προσώπων με Ντετεκτιβ

Εύρεση Προσώπων από Ντετεκτιβ

Το γραφείο ερευνών (Ντετεκτιβ) Κηπουρίδης GK Protection διαθέτει την εμπειρία την τεχνογνωσία και το προσωπικό ώστε να μπορεί να εντοπίζει αποτελεσματικά πρόσωπα που έχουν χαθεί τα ίχνη τους ακόμα και στο εξωτερικό. Στο γραφείο μας έχουν έρθει πολλές φορές υποθέσεις αναζητήσεων προσώπων που έχουν εξαφανιστεί είτε ηθελημένα είτε όχι. Υποθέσεις που μας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν είναι εξαφανίσεις παιδιών και εφήβων, επιχειρηματιών, εγκληματιών, οφειλετών, εύρεση μαρτύρων, αναζήτηση γονέων, συντρόφων, παλιών συντρόφων ή συγγενών που πλέον είχε χαθεί κάθε επαφή κτλ. και πάντοτε όπου ήταν ανθρωπίνως δυνατόν φέραμε θετικά αποτελέσματα.

Η πρόσληψη ενός ιδιωτικού Ντετεκτιβ είναι η πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδος για την εύρεση ή τον εντοπισμό ενός χαμένου προσώπου και ιδιαίτερα όπου δεν έχουν φέρει θετικά αποτελέσματα ή δεν μπορούν να εμπλακούν οι τοπικές αρχές.

Εκτός από τους εκπαιδευμένους Ντετεκτιβ που που διαθέτει η Κηπουρίδης GK Protection, ο εξοπλισμός οι πηγές και τα βοηθητικά μέσα, διευκολύνουν στον αποτελεσματικό εντοπισμό των αγνοουμένων προσώπων που αναζητάτε.

Τι μπορεί να περιλαμβάνει η υπηρεσία εντοπισμού προσώπων από την ντετεκτιβ GK Protection:

  • Εντοπισμός προσώπου, συντεταγμένες που βρίσκεται.
  • Ακριβής χρονολογημένη απεικόνιση των κινήσεων που πραγματοποιήθηκαν.
  • Χρονικά σημεία παραμονής στα εκάστοτε γεωγραφικά σημεία καθώς και χρόνους μετακίνησης από σημείο σε σημείο.